Σάββατο, 5 Απριλίου 2014

Πριν εξαφανιστούν οι μέλισσες

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Δισεκατομμύρια μέλισσες πεθαίνουν. Είναι ένα περιβαλλοντικό ολοκαύτωμα που μας απειλεί όλους. Οιπερισσότεροι επιστήμονες συμφωνούν πως ορισμένα φυτοφάρμακα είναι υπεύθυνα, αλλά οι εταιρίες χημικών χρηματοδοτούν ψευτο-έρευνες για να δώσουν λόγους στους πολιτικούς να αδρανήσουν. Αν αρκετοί από εμάς δεσμευτούμε να στηρίξουμε, μπορούμε να δημοσιεύσουμε την πρώτη, ανεξάρτητη και χρηματοδοτούμενη απτους πολίτες έρευνα η οποία θα τα βάλει με τις μεγάλες εταιρίες χημικών.
Κάνε κλικ για να δεσμευτείς ό, τι ποσό μπορείς:

€ 2 € 3 € 6 € 12 € 24
Δεσμεύσου ένα άλλο ποσό . 
Αυτή τη στιγμή, δισεκατομμύρια μέλισσες πεθαίνουν Ήδη στην Ευρώπη δεν θα υπάρχουν αρκετές μέλισσες για να γονιμοποιήσουν τις καλλιέργειες και στην Καλιφόρνια -. Την πρώτη σε παραγωγή τροφίμων πολιτεία των ΗΠΑ - πολλοί μελισσοκόμοι χάνουν το 40% των μελισσών τους κάθε χρόνο. 

Είμαστε αντιμέτωποι με ένα περιβαλλοντικό ολοκαύτωμα το οποίο μας απειλεί όλους γιατί χωρίς τη γονιμοποίηση των φυτών απτις μέλισσες, τα περισσότερα απ'αυτά θα εξαφανιστούν και μαζί τους και το ένα τρίτο των τροφών μας. 

Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα τοξικά φυτοφάρμακα που σκοτώνουν τις μέλισσες και καταγγέλλουν την κατάχρησή τους απ'τον άνθρωπο. Αλλά όπως και με τις πετρελαϊκές εταιρίες που σαμποτάρουν την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, έτσι και οι μεγάλες εταιρίες χημικών που πουλούν τα φυτοφάρμακα έχουν ανοίξει πόλεμο. Χρηματοδοτούν ψευτο-επιστημονικές έρευνες για να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και για να δώσουν στους πολιτικούς την ευκαιρία να αδρανήσουν. 

Οι επιστημονικές έρευνες κοστίζουν ακριβά. Το μοναδικό μοντέλο διαδικτυακής οργάνωσης του κινήματος του Avaaz είναι ίσως η μόνη μας ευκαιρία. Μας επιτρέπει να συγκεντρώσουμε το ποσό που χρειάζεται για τη χρηματοδότηση της πρώτης, παγκόσμιας, εντελώς ανεξάρτητης έρευνας για την εξαφάνιση των μέλισσών μας που θα θέσει υπό αμφισβήτηση τις κομπογιαννίτικες έρευνες των μεγάλων βιομηχανιών χημικών.Πρέπει επειγόντως να σταματήσει η εξόντωση των μελισσών και αν εμείς οι πολίτες, ενωμένοι δεν τη σταματήσουμε τότε ίσως κανένας να μην το κάνει. Ας δημιουργήσουμε ένα τεράστιο ταμείο για τη διάσωση των μελισσών μας. 

Κάνε κλικ για να δεσμευτείς να στηρίξεις με ό, τι ποσό μπορείς. Θα χρεωθείς μόνο εάν καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε το ποσό που χρειάζεται για τη χρηματοδότηση μιας επιστημονικής έρευνας που θα έρθει αντιμέτωπη με τις μεγάλες, χημικές βιομηχανίες: 

ΝΑΙ, ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ € 2

ΝΑΙ, ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ € 3

ΝΑΙ, ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ € 6

ΝΑΙ, 12 ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ €

ΝΑΙ, ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ € 24 

Για να δεσμευτείς κάποιο άλλο ποσό, κάνε κλικ εδώ .
Δεν έχουμε πολύ χρόνο Μια πρόσφατη έκθεση αποκάλυψε την τρομακτική αλήθεια:. Σε πάνω απ'τις μισές Ευρωπαϊκές χώρες δεν υπάρχουν αρκετές μέλισσες για να επικονιάσουν τις καλλιέργειες. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο πληθυσμός των κοινών μελισσών έχει πέσει στο ένα τέταρτο από αυτό που χρειάζεται για τη γονιμοποίηση των φυτών και ενώ άλλα ήδη μελισσών ίσως επιβιώσουν και καταφέρουν προς το παρόν να καλύψουν το κενό, είναι πολύ πιθανόν να εξαφανιστούν και αυτά αν συνεχίσουμε να κάνουμε κατάχρηση των φυτοφαρμάκων. Μπορεί όλα αυτά να γίνονται για το τίποτα: τα τελευταία 70 χρόνια που ο άνθρωπος ξεκίνησε να χρησιμοποιεί φυτοφάρμακα, συνειδητοποιήσαμε πως ορισμένα απ'αυτά κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό στην καλλιέργεια των τροφίμων μας επειδή σκοτώνουν τους φυσικούς εχθρούς των παρασίτων. Το χειρότερο όμως είναι πως με τα χρόνια τα παράσιτα αποκτούν ανοσία στα φυτοφάρμακα κι έτσι οι αγρότες αναγκάζονται να χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερα θανατηφόρα χημικά τα οποία συχνά δηλητηριάζουν ακόμη και τους ίδιους τους αγρότες. 

Οι πάντες - από κυβερνητικές υπηρεσίες μέχρι επιστήμονες - συμφωνούν ότι μια συγκεκριμένη ομάδα ευρέως διαδεδομένων φυτοφάρμακων, τα ονομαζόμενα νεονικοτινοειδή, σκοτώνουν τις μέλισσες. Όμως, κολοσσοί χημικών όπως η Bayer και οι υποστηρικτές τους συνεχίζουν να πιέζουν ενάντια σε οποιαδήποτε νομοθεσία βλάπτει τις πωλήσεις τους και χρηματοδοτούν έρευνες που ισχυρίζονται ότι τα φυτοφάρμακα δεν ευθύνονται για τη δραματική μείωση του πληθυσμού των μελισσών. Και ως τώρα τα καταφέρνουν -. Στις ΗΠΑ, το νέο πεδίο μάχης για την απαγόρευση των θανατηφόρων φυτοφαρμάκων, η κυβέρνηση ισχυρίζεται πως δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να δικαιολογηθεί η απαγόρευσή τους Αν χάσουμε την μάχη στις ΗΠΑ, η Ευρώπη μπορεί να ακολουθήσει και να άρει τις προσωρινές απαγορεύσεις που έχει επιβάλει σ'αυτά τα επικίνδυνα χημικά. 

Ήρθε η ώρα να δώσουμε ένα οριστικό τέλος στη συζήτηση. Όταν αρκετοί από εμάς δεσμευτούμε να στηρίξουμε, το Avaaz θα χρηματοδοτήσει κορυφαίους επιστήμονες για να διεξάγουν έρευνα που θα ρίξει άπλετο φως στην εξαφάνιση των μελισσών. Στη συνέχεια,θα συνεργαστούμε με μελισσοκόμους και τοπικούς οργανισμούς σε μία τεράστια, παγκόσμια εκστρατεία για τη διάσωση των μελισσών χρησιμοποιώντας τακτικές όπως: 

 • Θα περιοδεύσουμε τα μεγαλύτερα, διεθνή ΜΜΕ μαζί την Bernie, την γιγαντιαία μέλισσα του Avaaz, για να τους κάνουμε να παίξουν στις ειδήσεις τα αποτελέσματα της έρευνας μας.
 • Θα χρηματοδοτήσουμε δημοσκοπήσεις σε αγροτικές χώρες-κλειδιά ώστε να καταρρίψουμε το μύθο ότι οι αγροτικές κοινότητες δεν μπορούν να επιβιώσουν χωρίς θανατηφόρα για τις μέλισσες φυτοφάρμακα.
 • Θα πιέσουμε αλυσίδες καταστημάτων ώστε να σταματήσουν να πουλούν τα θανατηφόρα φυτοφάρμακα. Αυτό ήδη συμβαίνει στην Ευρώπη, αλλά εμείς θα πιέσουμε σούπερ μάρκετ και καταστήματα κηπουρικής σε όλο τον κόσμο για να ακολουθήσουν το παράδειγμα.
 • Θα αγωνιστούμε σκληρά για να ψηφιστεί απτο Κογκρέσο των ΗΠΑ το πολύ σημαντικό νομοσχέδιο κατά των φυτοφαρμάκων το οποίο αυτή τη στιγμή έχει μείνει στο συρτάρι.
 • Θα ξεσκεπάσουμε όλους εκείνους που προωθούν αυτά τα φυτοφάρμακα με σοκαριστικές διαφημίσεις σε εφημερίδες και γιγαντοαφίσες σε εθνικές οδούς.
 • Θα κινήσουμε νομικές διαδικασίες κατά των αρμοδίων αρχών που επιτρέπουν τη χρήση νεονικοτινοειδών φυτοφαρμάκων παρά τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είναι τοξικά για τις μέλισσες και άλλα χρήσιμα έντομα.
Οι μέλισσες απειλούνται από ένα οργανωμένο και ισχυρό κύκλωμα που κάνει ό, τι μπορεί για να περιφρουρήσει τα κέρδη των βιομηχανιών χημικών και των μεγαλοκαλλιεργιών. Δεσμεύσου τώρα να στηρίξεις αυτή την τεράστια προσπάθεια για να σώσουμε τις μέλισσες. Το Avaaz θα εκταμιεύσει τη δωρεά σου μόνο εάν συγκεντρώσουμε αρκετές δεσμεύσεις για την υλοποίηση του σχεδίου:
ΝΑΙ, ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ € 2

ΝΑΙ, ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ € 3

ΝΑΙ, ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ € 6

ΝΑΙ, 12 ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ €

ΝΑΙ, ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ € 24 

Για να δεσμευτείς κάποιο άλλο ποσό, κάνε κλικ εδώ .
Αν οι μέλισσες εξαφανιστούν, ο κόσμος που θα παραδώσουμε στα εγγόνια μας θα μοιάζει πολύ διαφορετικός - μήλα και αμύγδαλα θα πωλούνται ως είδη πολυτελείας στα σούπερ μάρκετ. Έχουμε όμως κάνει τεράστια πρόοδο στον αγώνα για την προστασία αυτών των πολύτιμων επικονιαστών: 2,4 εκατ πέρσι. μέλη του Avaaz συμμετείχαν στην τεράστια πανευρωπαϊκή κινητοποίηση που ανάγκασε το ευρωκοινοβούλιο να απαγορεύσει τα πιο επικίνδυνα για τις μέλισσες χημικά για 2 χρόνια. Αν συσπειρωθούμε ξανά τώρα, για να λάμψει η αλήθεια στη διαστρεβλωμένη απτις εταιρίες συζήτηση, μπορούμε να κάνουμε αυτά τα φυτοφάρμακα να απαγορευτούν σε ολόκληρο τον κόσμο και να δώσουμε ένα τέλος στον χημικό πόλεμο κατά των μελισσών μια για πάντα. 

Με ελπίδα και αποφασιστικότητα, 

Ricken, Mia, Emma, ​​Allison, Christoph, Mais, Emily, Ian, Jeremy και όλη η ομάδα του Avaaz 

Φυτοφάρμακα μειώνουν την ικανότητα των μελισσών να συλλέγουν γύρη κατά το ήμισυ, σύμφωνα με έρευνα Φυτοφάρμακα μείωση κατά το ήμισυ συγκέντρωση γύρης την ικανότητα των μελισσών, η έρευνα δείχνει (The Guardian) 
http://www.theguardian.com/environment/2014/jan/29/bees-pollen-pesticides-ban 

Η έλλειψη μελισσών απειλεί την επικονίαση των καλλιεργειών στην Ευρώπη - η έλλειψη των μελισσών απειλεί την επικονίαση των καλλιεργειών στην Ευρώπη (BBC) 
http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-25656283 

Φυτοφάρμακα «συρρικνώνουν τις μέλισσες» - Φυτοφάρμακα »κάνοντας μελισσών μικρότερες» (The Guardian) 
http://www.theguardian.com/environment/2014/jan/20/pesticides-making-bees-smaller 

Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν έρευνα για τη μείωση της χρήσης επικίνδυνων για τις μέλισσες φυτοφαρμάκων - ταμεία των ΗΠΑ της έρευνας για τη μείωση της χρήσης των φυτοφαρμάκων επιζήμια για τις μέλισσες (Reuters) 
http://www.reuters.com/article/2014/01/08/epa-honeybees-idUSL2N0KI1QM20140108 

Οι κολοσσοί χημικών πηγαίνουν στα δικαστήρια και οι μέλισσες στην Ουάσιγκτον - Χημικά γίγαντες πάνε στο δικαστήριο, οι μέλισσες πηγαίνουν στην Ουάσιγκτον, και γιγαντιαία μέλισσες ξυλουργός (The Guardian) 
http://www.theguardian.com/environment/2013/sep/04/bees-buzzfeeds-pesticides-ban-congress 

Το ένα τρίτο των κοινών μελισσών των ΗΠΑ πέθαναν τον περασμένο χειμώνα, απειλώντας την διατροφική μας αλυσίδα - το ένα τρίτο των αμερικανικών αποικιών μελισσών Πέθανε Πέρσι το χειμώνα, απειλώντας Επισιτισμού (Wired) 
http://www.wired.com/wiredscience/2013/05/winter-honeybee-losses/ 

Το λόμπι των φυτοφαρμάκων ξοδεύει εκατομμύρια για την υπεράσπιση των χημικών που συνδέονται με το θάνατο των μελισσών - φυτοφαρμάκων λόμπι ξοδεύει εκατομμύρια για να υπερασπιστεί τα χημικά προϊόντα που συνδέονται με Bee Θάνατοι (Huffington Post) 
http://www.huffingtonpost.com/2013/03/29/pesticide-lobby-bees_n_2980870.html 

Προειδοποιητικά σημάδια: Πώς τα φυτοφάρμακα είναι επιβλαβή για το μικρό εγκέφαλο - προειδοποιητικά σημάδια: Πώς φυτοφάρμακα βλάψει τους Νέους του εγκεφάλου (The Nation) 
http://www.thenation.com/article/178804/warning-signs-how-pesticides-harm-young-brain 


 ***** Αγγλική έκδοση ***** 

Αγαπητοί φίλοι, Δισεκατομμύρια μέλισσες πεθαίνουν, και αυτό είναι που προκαλεί ένα περιβαλλοντικό ολοκαύτωμα που μας απειλεί όλους. Οι περισσότεροι επιστήμονες συμφωνούν ότι τα φυτοφάρμακα είναι να κατηγορήσουν, αλλά οι εταιρείες φυτοφαρμάκων χρηματοδότηση επιστήμη σκουπίδια που δίνει τους πολιτικούς μια δικαιολογία για να καθυστερήσει την ανάληψη δράσης. Εάν αρκετοί από εμάς υπόσχεση, θα μπορούσε να ξεκινήσει ένα λαό-powered, εντελώς ανεξάρτητη μελέτη που αμφισβητεί, τέλος, οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες.
Κάντε κλικ για να δεσμεύσουν ό, τι μπορείτε να κάνετε:

€ 2 € 3 € 6 € 12 € 24
Δεσμεύσουν άλλο ποσό . 
Αυτή τη στιγμή, τα δισεκατομμύρια των μελισσών πεθαίνουν. Ήδη, υπάρχουν πουθενά αρκετά κοντά μέλισσες στην Ευρώπη για να γονιμοποιούν τα φυτά, και στην Καλιφόρνια - ο μεγαλύτερος παραγωγός τροφίμων στις ΗΠΑ - Οι μελισσοκόμοι χάσει το 40% των μελισσών τους κάθε χρόνο. 

Είμαστε στη μέση μιας περιβαλλοντικής ολοκαύτωμα που μας απειλεί όλους, γιατί χωρίς επικονίαση των μελισσών, τα περισσότερα φυτά και ⅓ του εφοδιασμού τροφίμων μας έχουν φύγει. 

Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα φυτοφάρμακα που είναι τοξικό για τις μέλισσες, και να πω είμαστε με τον τρόπο, τον τρόπο περισσότερα φυτοφάρμακα στις καλλιέργειες μας από ό, τι χρειαζόμαστε. Αλλά, όπως με τις εταιρείες πετρελαίου και την κλιματική αλλαγή, μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες που πωλούν φυτοφάρμακα αντεπιτίθενται με την εταιρική χρηματοδοτούνται επιστήμη σκουπίδια που αμφισβητεί τα στοιχεία, και δίνει πολιτικούς μια δικαιολογία για να καθυστερήσει. 

Επιστημονικές μελέτες είναι ακριβά. Avaaz μπορεί να είναι η μόνη crowdsourced μοντέλο χρηματοδότησης στον κόσμο είναι σε θέση να συγκεντρώσουν αρκετά για να χρηματοδοτήσειτην πρώτη μεγάλης κλίμακας του κόσμου, λαϊκή υποστηρίζεται, εντελώς ανεξάρτητη μελέτη του τι σκοτώνει τις μέλισσες μας, που αμφισβητεί τα αποφασιστικά την επιστήμη σκουπίδια από μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες. Η ανάγκη είναι επείγουσα, και αν δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, δεν είναι σαφές ποιος μπορεί. Ας δούμε αν μπορούμε να θέσω ένα τεράστιο κεφάλαιο για να σώσει τις μέλισσες μας. 

Κάντε κλικ για να δεσμεύσουν ό, τι μπορείτε, θα το επεξεργαστούμε τη δωρεά σας μόνο εάν αυξήσουμε αρκετά για να χρηματοδοτήσει μια μελέτη που μπορεί να πάει κεφάλι με κεφάλι με μεγάλες φαρμακευτικές: 

Ναι, θα ΕΝΕΧΥΡΟ € 2

Ναι, θα ΕΝΕΧΥΡΟ € 3

Ναι, θα ΕΝΕΧΥΡΟ € 6

Ναι, θα ΕΝΕΧΥΡΟ € 12

Ναι, θα ΕΝΕΧΥΡΑΣΗ € 24 

Για να δεσμεύσει ένα ποσό, εκτός από αυτές που αναφέρονται παραπάνω, κάντε κλικ εδώ .


Μας τελειώνει ο χρόνος. Μια νέα μελέτη αποκάλυψε την τρομακτική αλήθεια: σε περισσότερες από τις μισές ευρωπαϊκές χώρες, δεν υπάρχουν αρκετές μέλισσες για την επικονίαση των καλλιεργειών. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο πληθυσμός των μελισσών είναι μόνο το ένα τέταρτο του τι πραγματικά χρειάζεται για γονιμοποίηση - και αν και άλλα είδη μελισσών περπατεί μέσα για να γεμίσει το κενό μελισσών, εμείς μάλλον θα αρχίσει να χάσουν τους πάρα πολύ, αν κρατήσει τη φόρτωση των καλλιεργειών μας κάτω με φυτοφάρμακα. 

Και ίσως όλα να είναι για το τίποτα: σε 70 χρόνια από τότε που καθιερώθηκαν τα φυτοφάρμακα, μάθαμε ότι κάποια από αυτά κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό, όταν πρόκειται για την καλλιέργεια τροφίμων μας, επειδή σκοτώνουν τους φυσικούς εχθρούς των επιβλαβών οργανισμών. Ακόμα χειρότερα, την πάροδο του χρόνου πολλά παράσιτα γίνει ανοσία στα φυτοφάρμακα, αναγκάζοντας τους αγρότες να χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο θανατηφόρες χημικές ουσίες - που συχνά δηλητηριάζει τους εαυτούς τους στη διαδικασία. 

Ο καθένας από τους επίσημους κρατικούς φορείς για τους επιστήμονες συμφωνούν ότι μια ομάδα ευρέως χρησιμοποιούμενα φυτοφάρμακα που ονομάζονται νεονικοτινοειδή σκοτώνει τις μέλισσες. Αλλά χημικών γίγαντες, όπως η Bayer και οι υποστηρικτές τους να συνεχίσουν να υποστηρίζουν κατά της ρύθμισης των προϊόντων τους, παρουσιάζοντας αυτοχρηματοδοτούμενη έρευνα ισχυρίζονται ότι δείχνουν τα φυτοφάρμακα δεν είναι απαραίτητα υπεύθυνη για τη θανάσιμη παρακμή των μελισσών. Και δουλεύει - στις Ηνωμένες Πολιτείες, το νεότερο πεδίο μάχης για την απαγόρευση θανατηφόρα φυτοφάρμακα, η κυβέρνηση λέει ότι δεν υπάρχουν ακόμα αρκετά στοιχεία που να δικαιολογούν την απαγόρευση. Αν χάσουμε στις ΗΠΑ, η Ευρώπη θα μπορούσε να ακολουθήσει το παράδειγμά τους και να άρει τη δική τους προσωρινή δέσμευση σε αυτές τις επικίνδυνες χημικές ουσίες. 

Ήρθε η ώρα να τελειώσει η συζήτηση, μια για πάντα. Όταν αρκετοί από εμάς ενέχυρο, Avaaz θα χρηματοδοτήσει την έρευνα με αξιοσέβαστων επιστημόνων να συμπληρώσετε κρίσιμα κενά στη γνώση. Στη συνέχεια, μπορούμε να ενώσουμε τους μελισσοκόμους και τις τοπικές οργανώσεις προάσπισης σε ένα τεράστιο παγκόσμιο προσβλητικό να σώσει τις μέλισσες, τροφοδοτώντας στρατηγικές όπως: 
 • Διοργάνωση περιοδεία μέσα ενημέρωσης με το γιγαντιαίο μας Bernie η μέλισσα για να εξασφαλιστεί η έρευνα δείχνει σε μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης του κόσμου.
 • Χρηματοδότηση δημοσκοπήσεις σε βασικές γεωργικές χώρες για να συνθλίψει τον ισχυρισμό ότι οι αγρότες δεν μπορούν να επιβιώσουν χωρίς την μέλισσα-θανάτωση χημικών ουσιών.
 • Πηγαίνοντας μετά από τους λιανοπωλητές να παραλαμβάνουν τα θανατηφόρα φυτοφαρμάκων από τα ράφια τους.Είναι ήδη συμβαίνει στην Ευρώπη, αλλά θα φτάσουμε σούπερ μάρκετ και κέντρα κήπου σε όλο τον κόσμο για να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.
 • Αγωνίζονται σκληρά, για να πάρει ένα παιχνίδι που αλλάζει αντι-φυτοφάρμακα νομοσχέδιο που έχει παραμονή στο αμερικανικό Κογκρέσο πέρασε μια για πάντα.
 • Ονοματοδοσία και υποδεικνύει ότι αυτοί που προωθούν τις μέλισσες σκοτώνουν τα φυτοφάρμακα εκτελώντας σκληρό χτύπημα πινακίδα και διαφημίσεις σε εφημερίδες.
 • Λαμβάνοντας νομική δράση για να σταματήσουν οι κρατικές υπηρεσίες που έχουν εγκριθεί νεονικοτινοειδών φυτοφαρμάκων, παρά τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είναι τοξικό για τις μέλισσες και μια σειρά από άλλες ευεργετικές πλάσματα.
Οι μέλισσες είναι αντιμέτωποι με μια καλολαδωμένη, πλούσιες σε πόρους μηχανή που θα κάνει ό, τι χρειάζεται για να διασφαλίσει τα κέρδη των χημικών εταιρειών και των μεγάλων γεωργίας δεν λάβει ένα χτύπημα Pledge τώρα να υποστηρίξει μια τεράστια προσπάθεια για να σώσει τις μέλισσες -. Avaaz θα επεξεργάζεται μόνο τις δωρεές εάν αυξήσουμε αρκετό για να κάνει τη διαφορά:
Ναι, θα ΕΝΕΧΥΡΟ € 2

Ναι, θα ΕΝΕΧΥΡΟ € 3

Ναι, θα ΕΝΕΧΥΡΟ € 6

Ναι, θα ΕΝΕΧΥΡΟ € 12

Ναι, θα ΕΝΕΧΥΡΑΣΗ € 24 

Για να δεσμεύσει ένα ποσό, εκτός από αυτές που αναφέρονται παραπάνω, κάντε κλικ εδώ .
Αν οι μέλισσες πεθαίνουν, ο κόσμος που παραδίδετε για τα εγγόνια μας θα είναι πολύ διαφορετική - μήλα και τα αμύγδαλα θα μπορούσε να γίνει εξωτικά τρόφιμα στα σούπερ μάρκετ μας. Αλλά είμαστε κάνει απίστευτη πρόοδο στον αγώνα για την προστασία των πολύτιμων επικονιαστών μας: πέρυσι 2,4 εκατομμύρια μέλη Avaaz ήταν μέρος ενός μαζικού κινήματος στην Ευρώπη, η οποία έπεισε την ΕΕ Κοινοβούλιο να βάλετε ένα ban 2 ετών για τις χειρότερες μέλισσα-θανάτωση χημικών ουσιών. Εάν το κίνημά μας ενώνει τις δυνάμεις τώρα να ξεκαθαρίσει την ψεύτικη αντιπαράθεση, που είναι σε στασιμότητα οι νομοθέτες μας, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε επειγόντως αναγκαία η απαγόρευση των φυτοφαρμάκων σε όλο τον κόσμο και στο τέλος του χημικού πολέμου στις μέλισσες μία φορά και για όλα! 

Με την ελπίδα και αποφασιστικότητα, 

Ricken, Mia, Emma, ​​Allison, Christoph, Mais, Emily, Ian, Jeremy και όλη η ομάδα Avaaz 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 

Φυτοφάρμακα μειωθεί κατά το ήμισυ συγκέντρωση γύρης την ικανότητα των μελισσών, η έρευνα δείχνει (The Guardian) 
http://www.theguardian.com/environment/2014/jan/29/bees-pollen-pesticides-ban 

Έλλειψη των μελισσών απειλεί την επικονίαση των καλλιεργειών στην Ευρώπη (BBC) 
http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-25656283 

Φυτοφαρμάκων »κάνοντας μελισσών μικρότερες» (The Guardian) 
http://www.theguardian.com/environment/2014/jan/20/pesticides-making-bees-smaller 

Ταμεία των ΗΠΑ της έρευνας για τη μείωση της χρήσης των φυτοφαρμάκων επιζήμια για τις μέλισσες (Reuters) 
http://www.reuters.com/article/2014/01/08/epa-honeybees-idUSL2N0KI1QM20140108 

Χημική γίγαντες πάνε στο δικαστήριο, οι μέλισσες πηγαίνουν στην Ουάσιγκτον, και γιγαντιαία μέλισσες ξυλουργός (The Guardian) 
http://www.theguardian.com/environment/2013/sep/04/bees-buzzfeeds-pesticides-ban-congress 

Το ένα τρίτο των μελισσών των ΗΠΑ αποικίες Πέθανε Πέρσι το χειμώνα, απειλώντας Επισιτισμού (Wired) 
http://www.wired.com/wiredscience/2013/05/winter-honeybee-losses/ 

Φυτοφαρμάκων λόμπι ξοδεύει εκατομμύρια για να υπερασπιστεί τα χημικά προϊόντα που συνδέονται με Bee Θάνατοι (Huffington Post) 
http://www.huffingtonpost.com/2013/03/29/pesticide-lobby-bees_n_2980870.html 

Προειδοποιητικά σημάδια: Πώς φυτοφάρμακα βλάψει τους Νέους του εγκεφάλου (The Nation) 
http://www.thenation.com/article/178804/warning-signs-how-pesticides-harm-young-brain 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου